Cursuri

LANGUAGE: [ROMANIAN] [ENGLISH]

Deoarece întregul proces de modelare, pictare, glazurare și cele două arderi durează în jur de 3 săptămâni, vă recomandăm să vă înscrieți la un curs de minim o lună. Asta înseamnă că veți veni la atelier de 5 ori (60 min o ședință) și veți putea finaliza aproximativ 3 obiecte. Vă propunem să creăm împreună o cană, un bol și o vază de flori în prima lună de curs la BUFNIȚA. Pentru rezervări, sunați la 0746629395. Prețul unui abonament pe o lună este de 350 lei (70×5 ore) + arderea (40 lei/kg, piese mici 5lei)

Turiștii sau musafirii pot încerca o activitate de o oră sau pot picta obiecte de ceramică gata făcute. De asemenea, la magazinul din atelier gasiți multe cadouri handmade.

Alte activități posibile sunt team building-uri sau evenimente similare cu un maxim de 15 participanți la atelier, sau cu număr mare la sediul ales de dvs, unde venim noi cu lut și uneltele necesare.

  • Orarul atelierului este Luni-Vineri / 13-19
  • Cursul pe ora: 100lei
  • Abonament: 350lei (70lei*5saptamani, 1ora pe saptamana) + Ardere (40lei/kg)

SAPTAMANA “ALTFEL”

Atelierul nostru lucrează numai cu lut și glazuri ecologice. Oferta noastră pentru un eveniment la școală include toate materialele, o prezentare despre cum se formează lutul în natură, cum se prelucrează pentru a fi util, instrucțiuni de olărit, modelarea unei căni cu toartă cu fiecare copil, ardere la 700 grade Celsius, glazurare și ardere finală la 1025 grade Celsius în cuptorul de la atelier. Activitatea se desfășoară în clasă, durează aproximativ 2 ore și costă 50 lei/copil.

Cum ne găsiti? Click for more detail